JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac

JA slide show
Prolećna sadnja rasada cveća
četvrtak, 23 april 2015 00:00
JP za izgradnju opštine izvršilo je sadnju prolećnog rasada cveća. Izvođač radova je JKP Gornji Milanovac.
 
 
Zamena urbanog mobilijara
četvrtak, 26 februar 2015 00:00
Javno preduzece vrsi radove na klupama i kantama u parku. Postavljene su nove klupe sa obe strane, kao i kanti za otpatke, popravka i ojacavanje nosece stope.
 
 
Orezivanje drvoreda
četvrtak, 19 februar 2015 00:00
JP za izgradnju opstine G. Milanovac pocelo je sa radovima na održavanju drvoreda. Izvođač radova je ,,Zelenilo GM’’. U martu je planirano orezivanje drvoreda u sledecim ulicama: Takovskoj , Vojvode Misića, Vojvode Milana (pored doma zdravlja), Kneza Aleksandra (od Takovske ulice do Ulice Ive Lole Ribara). Zbog bezbednosti i neometanog funkcionisanja gradskog saobraćaja mole se sugrađane da uklone parkirane automobile, kako bi se stable orezala što efikasnije i u što kraćem vremenskom roku. 
 
 
Krpljenje ulica po gradu
sreda, 18 februar 2015 00:00
Danas je zapoceto krpljenje ulica. Tri ekipe bile su raspoređena na najkriticnije deonice: Centar grada, Železnička ulica (pored pijace) i deo Železnicke od kružnog toka u Mlakovcu do pijace) U narednim danima je planirano krpljenje i ostalih ulica na teritoriji opstine. 
 
 
Pripremanje rupa po gradu za krpljenje
utorak, 17 februar 2015 00:00
Pocelo je pripremanje rupa po gradu za krpljenje. Preduzeće PZP "Beograd" je izvodjac radova, a ocekuje se da ce posao biti zavrsen u planiranom roku, s obzirom na povoljne vremenske uslove. . 
 
 
Javni radovi u oblasti održavanja i zaštite životne sredine i prirode
ponedeljak, 16 februar 2015 00:00
Javno preduzeće za izgradnju opštine Gornji Milanovac podnelo je zahtev za sprovođenje javniih radova na teritoriji opštine Gornji Milanovac. 
Javni radovi će se sprovesti u oblasti održavanja i zaštite životne sredine i prirode. S obzirom da su potoci Backovac, Jakljevo, Glogovac, Ivice, Glibski, Ralovića, Ražanički, Miletića, Lunjevački, Malkovac i Despotovica na teritoriji opštine su prilično oštećeni u poplavama prošle godine a vode je donela velike količine otpada. A sada vremenski uslovi dozvoljavaju krčenje i čišćenje korita potoka.
 
 
Saobraćajna pristupnica preko puta Gimnazije
petak, 17 oktobar 2014 12:15

Zavrsena je pristupna saobracajnica preko puta Gimnazije. Radivi su zavrseni u predvidjenom roku. Radove je izvelo preduzeće "Zeta" Dljin, Lučani.

Pogledajte slike radova.

 
Sanacija potpornog zida u ulici Jakova Obrenovića
ponedeljak, 04 avgust 2014 13:04

Padavine koje su u pocetkom maja pogodile nas grad, dovele su do kizišta u ulici Jakova Obrenovića, gde se urušio potporni zid. Hitna intervencija bila je neophodna, pa je  otvorena je javna nabavka male vrednosti uz poštovanje Zakona o javnim nabavkama  i u rekordnom roku je izvršena sanacija.Na ovaj  način sprečeno ugrožavanje okolnih stambenih objekata, dela puta i bezbednosti stanovnika u ovom delu grada.

 

Pogledajte slike pre i nakon završenih radova. 

 
Realizacija programa poslovanja za 2013 godinu
ponedeljak, 04 avgust 2014 12:28

JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac je indirektni budžetski korisnik, čija delatnost obuhvata naplatu naknade za uređenje građevinskog zemljišta, naknade za korišćenje građevinskog zemljišta i naknade za zauzeće javnih površina, naknade za zakup javnog zemljišta, kao i „gazdovanje“ javnim površinama, izgradnju infrastrukturnih objekata, pružanje stručne pomoći drugim budžetskim korisnicima u vidu sprovođenja postupka javnih nabavki, pružanja geodetski usluga, nadzora, vođenja investicija.

Realizacija planiranih aktivnosti JP za izgradnju opštine  Gornji Milanovac opredeljena je direktno visinom budžetskih prihoda kao i transferom sredstava od drugih budžetskih korisnika.

Javno preduzeće za izgradnju u svom poslovanju susreće se sa izuzetno velikom odgovornošću i obavezama, kako prema svom Osnivaču tako i prema građanstvu, pa se ne konstatuje slučajno da je naše preduzeće  u  prevedenom smislu reči „servis građana”. 

 Izveštaj za 2013 godinu. 

 
Konkurs Beli labud 2014
ponedeljak, 07 jul 2014 11:55
JP za izgradnju opštine G.Milanovac

Pozivamo Vas na svečanu dodelu nagrada

BELI LABUD 

 

Za dodelu nagrada „Beli Labud“ u sledećim kategorijama:

Najlepše uredjeno privatno dvorište
Najlepši balkon– terasa
Najuređeniji prostor oko višeporodičnih stambenih objekata 
Najuređeniji prostor oko poslovnog  objekata 
Nagrada za projekat uredjenja zelenih površina ,,Mihajlo Simović”
 
 
 


Strana 2 od 3

Podrška klijentima

Support

Beli labud 2015

Kontakt podaci

32300 Gornji Milanovac

Tihomira Matijevića 4

Telefon:

  • (032) 716 - 858,

  • (032) 713 - 554,

  • (032) 712 – 725

Faks:

  • (032) 716 – 858

Žiro račun: 840-159641-94

PIB: 101152844

 


You are here  : Početak